5 τρόποι για να τον ανάψετε στο κρεββάτι

 

5 τρόποι για να τον ανάψετε στο κρεββάτι

Το μυστικό για να τον ανάψετε δεν θέλει κόπο αλλά μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες στα προκαταρκτικά, που θα τον κάνουν ταύρο στο κρεβάτι και δεν θα θέλει να φύγει από πάνω σας!

Και αν νομίζετε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο για να τον διεγείρετε, είστε γελασμένες. Απλά πράγματα που μπορεί μεν να τα θεωρείτε δεδομένα αλλά είναι δοκιμασμένα  και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσουν και στον δικό σας σύντροφο.

Ξεκινάμε λοιπόν πάρτε μολύβι και σημειώστε το δικό σας!!

5 τρόποι που σίγουρα θα τον ανάψουν

Νο 1: Κάντε σεξ μπροστά από έναν καθρέφτη απέναντι από το κρεβάτι.

Οι κλεφτές ματιές στον καθρέφτη κατά την διάρκεια του sex είναι σίγουρο ότι θα τον ανάψουν περισσότερο και θα θέλει να το κρατήσει όλο και πιο πολύ. Οπότε καθίστε απέναντι απο έναν μεγάλο καθρέφτη και τα υπόλοιπα αφήστε τα να κυλίσουν!! Και αν δεν έχετε καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα, δοκιμάστε και κάποιο άλλο δωμάτιο για αλλαγή

Νο 2:  Αρχίστε τα προκαταρκτικά πολύ πριν από το κρεβάτι

Ξεκινήστε για παράδειγμα από το ασανσέρ ή στο αυτοκίνητο. Η κίνηση αυτή είναι διεγερτική και περιπετειώδες. Το σίγουρο είναι ότι η αδρεναλίνη θα φτάσει στα ύψη. Και έτσι θα είναι όλο φωτιά στο sex

Νο 3: Δοκιμάστε να κάνετε σεξ στο ντους ή στη μπανιέρα

Μια αλλαγή θα ήταν να τον καλέσετε στο ντους όταν θα κάνετε μπάνιο, δήθεν για να σας βοηθήσει σε κάτι και τότε δοκιμάστε το sex στο ντους ή στην μπανιέρα. Ένα extra tip είναι να παίξετε με την ένταση του νερού στη βρύση.

Νο 4:Αν είστε για φαγητό ή για ποτό πριν, χαιδέψτε τον διακριτικά  κάτω από το τραπέζι!

Πολύ διεγερτική κίνηση, απλά φροντίστε να το κάνετε με προσοχή γιατί μπορεί να υπάρχουν και αδιάκριτα βλέμματα

Νο 5: Προτείνετε στον σύντροφο σας να δοκιμάστε  τα μυστικά του ταντρικού σεξ

Ρίξτε την ιδέα, αφού πρώτα έχετε λίγο μελετήσει πάνω σε αυτό από μόνη σας, να δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Στο άκουσμα της πρότασης και μόνο έχει ανάψει η φαντασία του. Και τα υπόλοιπα μετά θα ακολουθήσουν. Ετοιμαστείτε για μια καυτή βραδιά μαζί του που θα του μείνει αξέχαστη!

Γιατί χρειάζεται να διεγείρουμε την φαντασία του συντρόφου μας

Μερικές φορές η φαντασία είναι πιο ερεθιστική και από την ίδια την πράξη. Η αίσθηση οτι μπορεί να κάνει και να δοκιμάσει τα πάντα μαζί σας, είναι μια ιδιαίτερα διεγερτική διαδικασία που θα τον κάνει σίγουρα το sex πιο δραστήριο και απολαυστικό. Γιατί άλλωστε το sex είναι απόλαυση και οι απολαύσεις στη ζωή πρέπει να είναι ξεχωριστές.

Επιπλέον, η απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας, είναι απαραίτητη για να μας κάνει πιο αισιόδοξους και πιο χαρούμενους. Για το λόγο αυτό να μην διστάζετε να δοκιμάζετε νέα πράγματα, ακόμα και αυτά που νομίζετε ότι δεν χρειάζονται. Και να είστε πάντα πρόθυμοι να προσπαθείτε .

Πως να ξέρω ποια κίνηση θα του αρέσει

Το sex δεν είναι μαθηματικά για να έχει στάνταρ λύση, υποστηρίζουν οι Athens escorts. Το sex είναι δοκιμές, φαντασία, προσπάθεια και ενδιαφέρον. Δεν χρειάζεται να του πάρετε συνέντευξη για τις προτιμήσεις του στο sex, αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε από μόνη σας. Στην αρχή ξεκινήστε με πράγματα που θα είναι πιο οικεία σε εσάς και πιο εύκολα να τα κάνετε. Και μετά ανάλογα με τις αντιδράσεις,  προχωρήστε στο επόμενο. Το θέμα είναι να υπάρχει ενδιαφέρον και ανταπόκριση και σιγά σιγά επέρχεται και η βελτίωση.

Και να μην ξεχνάτε:

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δοκιμάστε ότι νομίζετε ότι θα ανάψει τον σύντροφο σας και θα σας κάνει και εσάς να περάσετε τέλεια και να το ευχαριστηθείτε!

Δείτε περισσότερα για το σεξ και βρείτε έναν ερωτικό σύντροφο σήμερα: