ΑΝΤΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ GAY

Στη κατηγορία ΑΝΤΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ GAY, θα βρείτε μια πληθώρα από αγγελίες για κάθε γούστο, ώστε να μπορέσετε να βρείτε το κατάλληλο για εσάς άτομο. Το aisthima.gr, προσφέρει αυτή τη κατηγορία για να μπορέσει ο καθένας να βρει το άτομο που θα καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τόσο ψυχολογικές όσο και σωματικές.

Καθώς τα χρόνια περνάνε, ο κόσμος ξεπερνάει σιγά σιγά τα τα ταμπού και τις προκαταλήψεις. Οι άνθρωποι έχουν μάθει να είναι ανεξάρτητοι στο κρεβάτι τους και να απολαμβάνουν τον έρωτα, χωρίς την αντίληψη ότι πρέπει να συμβαίνει αποκλειστικά ανάμεσα σε ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε το άλλο σας μισό και να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα.

ΑΝΤΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ GAY στο aisthima.gr

Ο χώρος μας είναι ο πλέον κατάλληλος για να κάνετε αληθινό το όνειρο για μια νέα γνωριμία. Εδώ θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν τα ίδια γούστα με εσάς και μπορούν να σας νιώσουν καλύτερα από το κάθε άλλο γύρω σας.

Αφήστε τις φοβίες σας και ελάτε σε επαφή με τους άντρες μας. Ώριμοι και δυναμικοί, έχουν αποδεχτεί τη φύση τους και γνωρίζουν πλέον τι θέλουν αλλά και πως να το πάρουν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να στείλετε ένα μήνυμα και να τους γνωρίσετε. Εδώ δεν χρειάζεται να σκέφτεστε τη γνωριμία σε ένα εξωτερικό χώρο που μπορεί να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα, όπως τα αρνητικά βλέμματα των γύρω σας.

Μετά την επικοινωνία σας μπορείτε να κανονίσετε να βρεθείτε σε ένα χώρο, κάποιον που να είναι κατάλληλος και για τους δυο σας. Ίσως σε ένα μέρος ανοικτό με κόσμο γύρω. Αφιερώστε το χρόνο σας για να γνωριστείτε καλύτερα. Μην διστάζετε να εκφράσετε τα θέλω σας, τις ανασφάλειες όπως και τις επιθυμίες σας. Μην ξεχνάτε ότι μιλάτε σε ένα άτομο που έχει γνώση της κατάστασης .

Όταν η συζήτηση γίνει πιο καυτή, είναι η ώρα να προχωρήσετε παραπάνω. Βρείτε ένα χώρο που να σας εμπνέει και κάντε επιτέλους πραγματικότητα τη κάθε σας ερωτική επιθυμία. Ο έρωτας είναι ωραίος σε κάθε του διάσταση και ο κάθε άνθρωπος οφείλει να τον γεύεται.

Σεξ στους ΑΝΤΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ GAY

Το κάθε φύλο γνωρίζει καλύτερα το σώμα του από το αντίθετο. Τα κατάλληλα σημεία που πρέπει να ασχοληθεί για να επιτύχει τη μέγιστη ηδονή στο κρεβάτι. Επομένως τι καλύτερο από ένα άντρα που γνωρίζει τέλεια τη φυσιολογία του αντρικού κορμιού.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για συστολές αφού είναι μια πράξη που αφορά αποκλειστικά τους δυο σας και δεν έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανένα. Βρείτε το κατάλληλο για εσάς τρόπο έκφρασης και αφεθείτε στη μαγεία του οργασμού. Στη πράξη, όλες οι τεχνικές του σεξ που μπορούν να πραγματοποιηθούν ανάμεσα σε άτομα του αντίθετου φύλου, μπορούν να βρουν έδαφος ανάμεσα και σε αυτά του ίδιου.

Δοκιμάστε λοιπόν να εφαρμόσετε τα όσα γνωρίζετε για τις τεχνικές αυτές με το σύντροφο σας. Μην ανησυχείτε εάν δεν τα καταφέρεται από τη πρώτη φορά. Η κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά στο τέλος αυτός που επιμένει νικά. Με το πέρασμα το σεξ με το καλό σας θα γίνετε πάντα καλύτερο, καθώς θα αποκτάτε τη γνώση στο κορμί σας, αλλά θα έχουν φύγει και οι ανόητες ντροπές της πρώτης φοράς.

Συμβουλές για ΑΝΤΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ GAY

Σίγουρα άμα είσαι καιρό στο χώρο θα έχεις κάποια εμπειρία. Αλλά επειδή αρκετοί από εσάς δεν έχετε δοκιμάσει κάτι μέχρι τώρα είτε από φόβο. είτε επειδή απλά ντρεπόσασταν να το επιδιώξετε, εμείς στο aisthima.gr θα σας παρουσιάσουμε μερικές συμβουλές για να είστε πάντα έτοιμη.

Προκαταρκτικά

Όταν συναντάς κάποιον μέσω ενός site, όπως το aisthima.gr, δεν πρέπει να μπαίνεις κατευθείαν στο θέμα. Φρόντισε να αφιερώσεις λίγο χρόνο πάνω στα προκαταρκτικά. Θα εκπλαγείς από τη ποιότητα του σεξ που μπορείς να απολαύσεις, όπως και από το πόσο πιο δυνατό οργασμό μπορείτε να πετύχετε και οι δυο.

Χρήση ερωτικών παιχνιδιών

Σίγουρα έχετε και οι 2 υπέροχα οπίσθια όπως και ωραία πέη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να αφήνετε εκτός τα ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα. Δοκιμάστε να επισκεφθείτε ένα μαγαζί του είδους και να βρείτε μερικά που να σας αρέσουν. Θα εκπλαγείτε από την ηδονή που μπορείτε να πάρετε, ειδικά με ένα δακτυλίδι πέους είτε με ένα λιπαντικό με διεγερτικές ικανότητες.

Φροντίστε για τη καθαριότητα

Εδώ τα λόγια είναι περιττά, αφού είναι η μόνη τρύπα που διαθέτετε. Προφανώς και μπορεί να υπάρξει και κάποια περίπτωση που ανεξάρτητα από το πόσο κόπο έχεις αφιερώσει για τη καθαριότητα του σημείου, να δεις κάποιο περίεργο χρωματάκι στη περιοχή.

Στη περίπτωση όμως που το βλέπεις αρκετά συχνά σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος και ότι βαριέσαι να αφιερώσεις το κατάλληλο χρόνο. Φρόντισε να ανεβάζεις το επίπεδο στο τομέα της καθαριότητας, κάνοντας και χρήση των κατάλληλων εργαλείων. Μην το αμελείς καθώς είναι προυπόθεση για ένα καλό κρεβάτι.

Ρύθμισε τη ταχύτητα σου

Δεν κάνεις αγώνα δρόμου οπότε το να κινείσαι σε πολύ γρήγορους ρυθμούς δεν έχει να προσφέρει σε κανένα. Η κορύφωση είναι αποτέλεσμα τεχνικής και όχι ταχύτητας. Φρόντισε λοιπόν να μπορείς να τη ρυθμίζεις ανάλογα με το πάθος της στιγμής μέχρι να φτάσεις στο σημείο που θα σου χαρίσει το ρίγος ενός απίστευτου οργασμού.

Το μέγεθος του μορίου

Το γεγονός ότι είσαι πάνω από το μέσο όρο στο μέγεθος του πέους, δεν σημαίνει ότι απλά και μόνο αυτό αρκεί για να χαρίσεις απόλαυση στο άλλος σου μισό. Το να κάθεσαι απλά και να περιμένεις να τελειώσει από την εικόνα δεν λέει κάτι. Φρόντισε να κουνήσεις το κορμάκι σου και να κάνεις σωστή χρήση του εργαλείου.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι υπόλοιποι με το κανονικό μέγεθος κάνουν συνήθως καλύτερο σεξ. Βλέπεις, είναι η προσπάθεια αυτή του να καλύψουν τη διαφορά που υπάρχει και έτσι καταλήγουν να γίνονται καλύτεροι εραστές, μέσα από αυτή τους την ανάγκη.

Προστασία για ΣΜΝ

Ενήλικες άνθρωποι είμαστε οπότε δεν χωράει λόγος για δικαιολογίες. Καλό είναι να έχετε μια συζήτηση για τη κατάσταση της υγείας σας, ώστε να είστε καλυμμένοι και οι 2 από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Φυσικά δεν ξεχνάτε το προφυλακτικό σε καμία περίπτωση.

ΑΝΤΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ GAY

Βρες τώρα ένα ΑΝΤΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ GAY

Είναι πλέον η ώρα να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνουμε και να εκπληρώσεις τη φαντασία σου. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες μας και έλα σε επαφή με αυτές που ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνεις τις ώρες να περνάνε. Μην απογοητεύεσαι καθώς με τόσα άτομα, υπάρχει πάντα η ευκαιρία να γνωρίσεις το άλλο σου μισό και να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα.

 

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες: