ΑΝΤΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Οι άντρες ψάχνουν ζευγάρια του aisthima.gr είναι αρσενικά απελευθερωμένα που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους και να δημιουργήσουν ωραίες αναμνήσεις. Δεν έχουν προκαταλήψεις και είναι ελεύθεροι να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες. Να εισχωρήσουν στο ζευγάρι και να μοιραστούν μαζί του μοναδικές στιγμές.

Είναι μια παραλλαγή της ανταλλαγής συντρόφων, μόνο που εδώ το ζευγάρι δεν αλλάζει παρτενέρ, απλά προσθέτει ακόμη ένα στο παιχνίδι. Φυσικά θα πρέπει ο άντρας της γυναίκας να γνωρίζει πως είναι να μοιράζεται και να είναι σίγουρος ότι θέλει να ζήσει μια εμπειρία σαν αυτή. Επίσης και η γυναίκα θα πρέπει να γνωρίζει από πριν το που είναι διαθετειμένη να φτάσει. Σε κάθε περίπτωση είναι μια άκρως καυλωτική εμπειρία για να ζήσει κάποιος.

Ταμπού στους άντρες ψάχνουν ζευγάρια

Οι άγραφοι κανόνες λένε ότι ένα αρσενικό θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με ένα θηλυκό. Εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρει γιατί είμαστε άτομα με πάθος που θέλουμε να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Οι κανόνες είναι για να σπάνε, όπως ότι στους δυο τρίτος δεν χωρεί.

Πολλοί άντρες δεν είναι έτοιμη να μοιραστούν τη γυναίκα τους με ένα τρίτο άντρα, λόγω της αντρικής περηφάνειας που τους διακατέχει. Ομοίως, πολλές γυναίκες περιορίζονται μόνο στα όνειρα για ένα απίστευτο τρίο, χωρίς να μπορούν να το διαχειριστούν στη πραγματικότητα. Στη πραγματικότητα δεν γνωρίζουν τη χάνουν.

Επίσης πολλά είναι τα ζευγάρια που φοβούνται να μην μαθευτεί στη κοινωνία με ότι αυτό συνεπάγεται. Κάτι που δεν θα έπρεπε να τους ανησυχεί καθώς ζούμε στον 21 αιώνα και δεν θα έπρεπε να τα απασχολεί. Μην δίνεται σημασία σε νοοτροπίες του παρελθόντος και κάντε ότι πρόκειται να σας κάνει χαρούμενους.

Πως να το κάνω με άντρες ψάχνουν ζευγάρια

Καθώς κάνετε το επόμενο βήμα στη σεξουαλική ζωή σας, θα πρέπει να έχετε συζητήσει με το άλλο σας μισό ορισμένα πράγματα. Αυτό θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε από πριν εάν είστε έτοιμη να ζήσετε κάτι καινούργιο. όπως επίσης και για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις που θα σας κάνουν να μετανιώσετε για τη πράξη σας.

Μιλήστε ως ζευγάρι

Θα πρέπει από πολύ νωρίς να κάνετε μια συζήτηση σαν ζευγάρι και να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας. Αναρωτηθείτε εάν είναι κάτι που πραγματικά θέλετε να γευτείτε και με ποιο τρόπο. Εδώ δεν χωράνε ζήλιες. Το άντρας θα πρέπει να μπορεί να αντέξει το θέαμα ενός επιβήτορα που ξεσκίζει το μουνάκι της κυρίας του.

Ένα κυρίαρχο αρσενικό που θα της πετάει τα μάτια έξω, την ώρα που θα την πηδάει σε όποια στάση επιθυμεί. Κάποιον που θα την κάνει να φωνάζει από ηδονή την ώρα που έρχεται σε οργασμό από ένα άγνωστο, κάποιον που του πηδάει τη γυναίκα.

Ελάτε σε επαφή

Το επόμενο βήμα είναι να έρθετε σε επαφή με κάποιον άντρες ψάχνουν ζευγάρια. Σερφάρετε ανάμεσα στις αγγελίες του aisthima.gr και επιλέξτε αυτές που φαίνονται καλύτερες για εσάς. Δείτε φωτογραφίες από το κάθε υποψήφιο. Την εμφάνιση του, ίσως και το μέγεθος σε κάποιες φωτογραφίες.

Θα πρέπει μετά να έρθετε σε επαφή μαζί τους για να τους γνωρίσετε λίγο καλύτερα και να σχηματίσετε μια καλύτερη γνώμη. Να μάθετε τι ψάχνουν και πως το θέλουν. Μετά από αυτή την επικοινωνία, καλό είναι έρθετε σε επαφή μαζί τους πριν να πάρετε την τελική απόφαση.

Χώρος που θα γίνει η συνεύρεση

Επιλέξτε το χώρο που θα γίνει το τρίο. Φυσικά και μπορεί να γίνει στο σπίτι σας είτε στο σπίτι του τρίτου προσώπου. Ωστόσο, οι περισσότεροι αποφασίζουν να αποφύγουν τη τόσο μεγάλη οικειότητα και να βρεθούν σε ένα ουδέτερο μέρος.

Μια καλή ιδέα είναι ένα ξενοδοχείο ή ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα σε κάποιο μέρος όχι κοντά στο σπίτι σας. Ίσως και σε κάποια γειτονική συνοικία. Ακόμη και σε μια γειτονική πόλη, κάπου που θα αποφύγετε τα περίεργα βλέμματα ανθρώπων που πιθανός να είναι και γνωστοί.

Διαλέξτε το τόπο και το χρόνο σύμφωνα με τα θέλω σας. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να αποφασίσετε. Εξάλλου το αποτέλεσμα μας νοιάζει και αυτό δεν είναι άλλο από το sex.

Μιλήστε πριν τη τελική επαφή

Όλα πήγαν καλά και έφτασε η μεγάλη στιγμή. Έχετε βρεθεί στο χώρο σας και είστε έτοιμη να ξεκινήσετε. Μιλήστε για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ειδικά αυτές που αφορούν τη γυναίκα. Το γαμήσι μπορεί να πάρει πολλές διαστάσεις οπότε είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα από νωρίς.

Το θηλυκό της παρέας θα πρέπει να βάλει τα όρια που θέλει. Αντέχει να σας πάρει και τους δυο μαζί? Μπορεί να αντέξει το σκληρό πρωκτικό γαμήσι. Επίσης θα πρέπει να λάβει υπόψιν το μέγεθος του εξωτερικού συνεργάτη. Ίσως να είναι αρκετά μεγάλος για τα θέλω της. Αν το θέλει άγριο ή ερωτικό. Άμα της αρέσει το χύσιμο στο πρόσωπο ή πάνω στο μουνάκι της.

Πάρτε προφυλάξεις

Μην ξεχνάτε τις προφυλάξεις. Μπορεί να είστε ζευγάρι μεταξύ σας και να ξέρετε ο ένας τον άλλο, όμως εδώ μιλάμε για ένα τρίτο πρόσωπο που δεν το γνωρίζετε, όπως και τη κατάσταση της υγείας του. Φροντίστε να εφαρμόσετε προφυλακτικό από πριν τη πράξη, όπως και ένα λιπαντικό που θα βοηθήσει τη κατάσταση μέχρι να έρθει η φυσική λίπανση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε και χωρίς προφύλαξη, ωστόσο θα πρέπει να έχουν προηγηθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Επίσης θα πρέπει σε αυτή τη περίπτωση ανάμεσα στο διάστημα μέχρι και τη τελική λήψη των αποτελεσμάτων να μην προηγηθεί επαφή από το τρίτο μέρος με άλλο άτομο, ώστε να είστε σίγουροι για τα αποτελέσματα. Ωστόσο, είναι κάτι που δεν το προτείνουμε. Αρκεστείτε στο στοματικό και την ασφάλεια που προσφέρει.

ΑΝΤΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Χαλαρώστε με τους άντρες ψάχνουν ζευγάρια

Το κλειδί στην απόλαυση είναι το χαλάρωμα. Πριν τη συνεύρεση λοιπόν φροντίστε να ηρεμήσετε και να έχετε μια πρώτη επαφή. Μπορείτε να κάτσετε όλοι μαζί στο κρεβάτι με τα εσώρουχα ώστε να αρχίσει να ανεβαίνει η λίμπιντο. Φροντίστε να πάρετε από ένα ποτό για να αρχίσετε να ζεσταίνεστε, μην το παρακάνετε όμως και έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αρχίστε με τη γυναίκα, καθώς είναι αυτή που θα σας ικανοποιήσει και τους δυο. Ξεκινήστε με φιλάκια σε όλο το κορμί. Το στοματικό θα την κάνει πύραυλο. Στη συνέχεια πάρτε σειρά για να μπείτε στο στόμα της. Όσο τσιμπουκώνει τον ένα, ο άλλος μπορεί να αρχίσει να τη γαμάει απαλά.

Στη κορύφωση και εφόσον το έχει επιτρέψει, μπείτε και οι δυο ταυτόχρονα μέσα της. Εκεί μπορείτε να δώσετε ελεύθερα τα ρέστα σας και να τις ξεσκίσετε στο γαμήσι. Το καλύτερο τελείωμα θα είναι αφού σας αφήσει στο πρόσωπο της και το στήθος, έτσι ώστε να ευχαριστηθεί μέχρι τη τελευταία στιγμή.

Μελετήστε τις συμβουλές μας και δεν θα χάσετε. Η απόλαυση είναι το παν και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τη πάρετε. Μην διστάζετε να έρθετε σε επαφή με ένα τρίτο πρόσωπο. Το μόνο που μπορεί να σας δώσει είναι σεξουαλική χαρά, όπως και ωραίες αναμνήσεις για το μέλλον.

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες: