STUDIO

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας και η πόλη που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Από την αρχαιότητα ακόμη αποτελεί τη πόλη της ηδονής και της διασκέδασης.

Μια μεγαλούπολη στην οποία χάνεσαι στο πλήθος και μπορείς να απολαύσεις τις χαρές της ζωής. Να περιηγηθείς στα στενάκια, το κάθε ένα με τι δική του ιστορία και τους δικούς του πειρασμούς.

Εδώ, θα συναντήσει ο καθένας μας πληθώρα από studio. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε κάτι άλλο εκτός από αυτά που προσφέρουν την ηδονή του πληρωμένου έρωτα. Είναι στην ουσία η εξέλιξη των κλασικών μπουρδέλων που όλοι μας επισκεφθήκαμε κάποια στιγμή, με την τσατσά να βγαίνει στην πόρτα για να μας παρουσιάσει τη κοπέλα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες.

Ωστόσο εδώ πλέον δεν μιλάμε για ένα όχι και τόσο καθαρό δωμάτιο με ένα κρεβάτι και πηγαίνουμε σε ποιο high καταστάσεις. Ο χώρος είναι προσεγμένος και καθαρός. Οι χώροι αυτοί απευθύνονται σε τύπους που έχουν να διαθέσουν κάποια επιπλέον λεφτά για να διασκεδάσουν στα σοβαρά και όχι για ξεπέτες των 20 λεπτών. Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις απαγορεύονται η είσοδος σε συγκεκριμένα άτομα, όπως πιτσιρικάδες και αλλοδαπούς.

 

Τα sex studios είναι η εξέλιξη των παλιών καλών μπουρδέλων που έχουμε όλοι μας συνηθίσει να πηγαίνουμε από μικροί για να κάνουμε sex με κάποια κοπέλα συνήθως.

Η εξέλιξη των Studios

Πλέων περνάμε σε ένα καινούργιο στάδιο. Ο πελάτης εδώ θα μπει σε ένα καινούργιο χώρο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ο χώρος αυτός θα βρίσκεται εντός των ορίων της πόλης και όχι στα περίχωρα όπως συνηθίζεται. Συνήθως σε κάποια απόμερη μονοκατοικία στη πόλη είτε και στο ρετιρέ μιας πολυκατοικίας.

Εδώ πλέον μιλάμε με κοπέλες για ραντεβού. Συνήθως, ο πελάτης επικοινωνεί με τη κοπέλα και στη συνέχεια ορίζεται ο χρόνος που θα γίνει το ραντεβού όπως και η διάρκεια που θα έχει. Συνήθως, η κοπέλα τσεκάρει για λόγους ασφαλείας το πελάτη πριν του επιτρέψει την είσοδο, είτε μπορεί επίσης να μην του δώσει την ακριβή διεύθυνση μέχρι να φτάσει στο σημείο και να τον δει.

Στη συνέχεια ο χώρος δεν απαρτίζεται από άλλα άτομα παρά μόνο από τη κοπέλα και τον πελάτη. Αυτή έχει τον απαραίτητο χρόνο για να προσέξει την υγιεινή της όπως και αυτή του χώρου επίσης. Θα συναντήσετε ένα όμορφο και καθαρό δωμάτιο με καινούργια σεντόνια. Ο χώρος γύρω σας θα είναι προσεγμένος, σας να βρισκόσασταν σε ένα κανονικό σπίτι.

Θα συζητήσετε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, όπως και για τις τιμές και τη διάρκεια. Αφού συμφωνήσετε στο τι θέλετε, λογικά θα πρέπει να πληρώσετε μπροστά αφήνοντας τα λεφτά σας στο χώρο, η δίνοντας τα απευθείας στη κοπέλα.

Η τιμή θα είναι λίγο αυξημένη σε σχέση με το κλασικό μπουρδέλο. Ωστόσο εδώ μιλάμε για μια κοπέλα αρκετά ανώτερη σε ομορφιά και σίγουρα πιο καθαρή. Επιπλέον, ως επαγγελματίας θα διαθέτει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να είστε σίγουροι ότι δεν θα κινδυνεύσετε άμεσα από κάποιο ΣΜΝ.

Παρεχόμενες υπηρεσίες στα Studios

Εδώ οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι πολλές και καθορίζονται από το σημείο μέχρι το οποίο είναι διαθέσιμη να φτάσει η κάθε κοπέλα, όπως και ο πελάτης με τις ανησυχίες του. Ως ένας επαγγελματικός χώρος θα διαθέτει στις περισσότερες περιπτώσεις και μια πληθώρα από ερωτικά εργαλεία και βοηθήματα για όλα τα γούστα. Με αυτά θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τη κάθε σας ανάγκη για ηδονή.

Οι ερωτικές υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν:

 • 69
 • All Kind of fantasies
 • COB
 • Deep throat
 • DFK
 • Different Positions
 • Dirtytalk
 • Erotic massage
 • ExtraBall
 • Fetish
 • French kissing
 • GFE
 • Hand job
 • High heels & lingerie
 • Kamasutra
 • Kinky
 • Kissing
 • Masturbation
 • OWO
 • PSE
 • Sexy Shower
 • Shower Together
 • Swedish Massage

Δώστε χρόνο στη κοπέλα να προετοιμαστεί κατάλληλα, ειδικά άμα επιθυμείτε να γαμήσετε από κωλαράκι. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλουν το χρόνο τους για να γίνουν σωστά. Οπότε φροντίστε να μην πιέσετε το μωρό για κάτι που δεν θέλει ή δεν είναι στις υπηρεσίες για να μπορέσετε να περάσετε καλά χωρίς απρόοπτα.

Γιατί να επιλέξω ένα Studio

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από λόγους για να επιλέξετε ένα τέτοιο χώρο για τις ανάγκες σας. Ένας από αυτούς είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Καθώς ο καιρός περνάει και ξεφεύγουμε από τις ορμές της νεανικής ηλικίας επιθυμούμε πλέον τη ποιότητα και όχι τη ποσότητα. Εδώ έχετε να κάνετε με μια γυναίκα με ποιότητα, αρκετά πιο όμορφη από το μέσο όρο και φυσικά πολύ πιο περιποιημένη.

Επιπλέον ένα ακόμα θέμα είναι και αυτό της ασφάλειας. Ίσως κάποιος από εσάς να είναι δεσμευμένος είτε σε σχέση. Μπορεί πολύ απλά να μην θέλει να τον δει κάποιος. Στη περίπτωση μας οι πιθανότητες να σας δει κάποιος είναι ελάχιστες, αφού πέρα από την εχεμύθεια ο χώρος λειτουργεί με ραντεβού και θα είστε μόνος μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Έτσι, μπορείτε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις μιας τυχαίας συνάντησης με κάποιο οικείο πρόσωπο.

Η ποιότητα του χώρου είναι πάνω από το μέσο όρο, που μεταφράζεται σε καθαριότητα και παροχές. Καθαρά σεντόνια σε ένα καινούργιο στρώμα, βοηθήματα που έχουν καθαρισθεί από το προηγούμενο ραντεβού, μια κοπέλα που έχει προλάβει να κάνει το μπάνιο της και φυσικά τα πιστοποιητικά υγείας στα οποία μια πραγματική επαγγελματίας δεν θα κάνει έκπτωση. Επομένως δεν έχετε να ανησυχείτε για το βρώμικο περιβάλλον και τις επιπτώσεις του.

Studio

Τι να προσέξω στην επιλογή Studio

Συνήθως μιλάμε για χώρους που διαχειρίζονται επαγγελματίες του χώρου με εμπειρία και γνώση της αγοράς. Ωστόσο, καλό είναι να κάνετε και τη δική σας προσωπική έρευνα πριν προχωρήσετε στο κλείσιμο ενός ραντεβού.

Πλέον η ενημέρωση είναι μεγάλη και μπορείτε εύκολα να βρείτε μέσω internet κριτικές που έχουν γράψει πελάτες που έχουν επισκεφθεί το κάθε χώρο. Φροντίστε να τις μελετήσετε σωστά για να έχετε μια ιδέα του τι θα συναντήσετε, όπως και για τη ποιότητα των υπηρεσιών που η κάθε κοπέλα προσφέρει. Ακόμη καλύτερα άμα μπορείτε να έχετε πληροφορίες από κάποιο γνωστό σας που ήδη την επισκέφθηκε.

Φροντίστε να ενημερώνεστε από αξιόπιστες πηγές. Υπάρχει αρκετή πληροφορία θα πρέπει όμως να προσέχετε σχετικά με την ακρίβεια της. Επιλέξτε αγγελίες καθαρογραμμένες και από αξιόπιστα site του χώρου. Αυτά που επιθυμούν πληρωμή για την ανάρτηση αγγελίας συνήθως είναι και τα πιο έμπιστα.

Να προσέχετε τις συμφωνίες σας με τις κοπέλες. Ξεκαθαρίστε ακριβώς στην αρχή τις υπηρεσίες που θέλετε να λάβετε όπως και τη τιμή για τη κάθε μια. Ρωτήστε μεχρι που μπορείτε να φτάσετε και πόση ώρα διαρκεί η πράξη συνολικά. Να θυμάστε ότι τα προκαταρκτικά είναι μέσα στο χρόνο που αγοράζεται, οπότε είναι καλό να περάσετε στη κυρίως δράση γρήγορα.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας. Εφαρμόστε όλα αυτά που μάθατε και τότε οι πιθανότητες για ένα τέλειο γαμήσι είναι με το μέρος σας. Μην ξεχνάτε ότι ο κάθε χώρος είναι μοναδικός και έχει να σας προσφέρει κάτι διαφορετικό. Οπότε, πριν σχηματίσετε μια γνώμη, φροντίστε να γυρίσετε την πιάτσα και να γνωρίσετε περισσότερες από μια χαρές της.

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες: